denk in Mogelijkheden

Bij Vhast zijn wij gespecialiseerd in hypotheekadvisering en -bemiddeling voor zowel particulieren als ondernemers. We houden ons naast de eigenwoning hypotheek ook bezig met hypotheken voor verhuurde woningen. Dit doen we al meer dan 10 jaar en werken met alle partijen in de markt. Of het nu voor je eerste en enige woning is, voor verhuur aan familie of als je al een aantal verhuurde woningen in het bezit hebt. Wij hebben de expertise in huis. Neem bij vragen of mogelijkheden gerust vrijblijvend contact met ons op.

Werkwijze

1. Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Wij gaan altijd eerst een adviesgesprek met u aan om te kijken wat u wilt en wat de mogelijkheden zijn. Hier gaan we al heel ver in. Zo kunnen we in dit gesprek bijvoorbeeld al aangeven wat de slagingskans is van de gewenste aanvraag en bij welke bank we het beste terecht kunnen. 

2. Stappenplan

Samen met u maken wij een stappenplan, waarbij meteen duidelijk wordt welke stappen de u zelf kunt zetten en welke stappen wij zullen zetten. Op dat moment kunnen wij ook een inschatting maken van de kosten, die we altijd vooraf mededelen. Wij werken vaak met all-in tarieven, zodat u achteraf niet geconfronteerd wordt met extra kosten.

3. Akkoord

Indien u akkoord gaat met het stappenplan en bijbehorende kosten, zullen we hetgeen overeengekomen gaan uitvoeren.

Aansluitingsnummer Kifid : 300.013253   Vergunningsnummer AFM : 12018279    KVK nummer : 34308220

Referenties

Het klantbelang staat bij ons voorop. Wij hechten er veel waarde aan dat klanten ons waarderen. Als potentiële klant wilt u graag op voorhand al een beeld hebben van Vhast, zodat u weet wat u kunt verwachten als u met ons in zee gaat. Dit kan door de ervaringen van de beoordelaar Advieskeuze te lezen.

Uiteraard ervaart iedereen onze werkwijze op zijn of haar eigen manier. Daarom nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. Op die manier kunt u zelf een beeld schetsen over onze manier van werken.

Contact

Vestiging Heemstede - Haarlem

Van den Eijndekade 4

2102 LE Heemstede

023 – 820 0993

info@vhast.nl

Vestiging AMSTERDAM

Meester Treublaan 7

1097 DP  Amsterdam

020 – 308 4565

info@vhast.nl

Neem Vrijblijvend contact met ons op

    Wanneer kunnen we u bereiken.
    Zo spoedig mogelijkIn de ochtendIn de middagIn de avondGeen voorkeurliever mailen

    ×