Mogelijkheden met uw overwaarde

Al jaren wordt er geroepen dat oudere mensen niets kunnen met de overwaarde. Regels van banken en toezichthouders belemmer dat, maar men onderkent ook wel de behoefte hiernaar. Oplossingen zoals verkopen met recht op terug huren, bleek toch niet de oplossing te zijn die men wenste. Verkoop aan kinderen had ook zo zijn nadelen. Begin 2018 kwam Florius met de Verzilverhypotheek. Een goede oplossing, maar toch kostbaar. In de zomer volgde NHG met verruiming van de leennormen voor ouderen, maar voornamelijk geschikt voor mensen die gingen verhuizen. Nu heeft ABN AMRO bank de Overwaarde Hypotheek. Naar onze mening een product/oplossing met veel mogelijkheden. Neem bij vragen of mogelijkheden gerust vrijblijvend contact met ons op.

  Wanneer ? 

1. Als aanvulling op uw inkomen.

Wel nog een mooie woning, maar helaas was de pensioenopbouw te laag en kunt u net rond komen. We zeggen wel eens met een dakpan kunt u geen brood kopen, maar met de overwaarde hypotheek kunt u maandelijks een bedrag krijgen, zodat u wel dat brood kun kopen 

2. Als eenmalig bedrag voor uw huis

Er moet nodig wat worden gedaan een de woning, maar het geld is er niet. Met de overwaarde hypotheek kunt een extra bedrag lenen, zonder dat uw lasten stijgen. Het eenmalige bedrag kan OOK in combinatie met een maandelijks bedrag.

3. Gebruiken als schenking naar kinderen

Vermogens overdracht op papier kent u wellicht wel. Maar zeker in huidige tijd dat kinderen lastig een huis kunnen kopen, omdat ze geen eigen geld hebben. U wilt wel ondersteunen maar ook u wordt geremd door de regeltjes. Met de Overwaarde hypotheek kunt u wel het geld lenen, zonder dat het uw lasten stijgen.

Aansluitingsnummer Kifid : 300.013253   Vergunningsnummer AFM : 12018279    KVK nummer : 34308220

Referenties

Het klantbelang staat bij ons voorop. Wij hechten er veel waarde aan dat klanten ons waarderen. Als potentiële klant wilt u graag op voorhand al een beeld hebben van Vhast, zodat u weet wat u kunt verwachten als u met ons in zee gaat. Dit kan door de ervaringen van de beoordelaar Advieskeuze te lezen.

Uiteraard ervaart iedereen onze werkwijze op zijn of haar eigen manier. Daarom nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. Op die manier kunt u zelf een beeld schetsen over onze manier van werken.

Contact

Vestiging Heemstede - Haarlem

Van den Eijndekade 4

2102 LE Heemstede

023 – 820 0993

info@vhast.nl

Vestiging AMSTERDAM

Meester Treublaan 7

1097 DP  Amsterdam

020 – 308 4565

info@vhast.nl

Neem Vrijblijvend contact met ons op

    Wanneer kunnen we u bereiken.
    Zo spoedig mogelijkIn de ochtendIn de middagIn de avondGeen voorkeurliever mailen