Kosteloos oriënteren ? Plan een vrijblijvend gesprek (of video gesprek)  in voor het afsluiten of verhogen van een hypotheek.  Bekijk met de ons de mogelijkheden. Als u van plan bent een woning te kopen, kunnen we al uitrekenen wat er voor u mogelijk is en ondersteunen we u tijdens het koopproces. Wilt u de hypotheek verhogen voor verbouwen of voor een consumptieve opname? We kijken in dat geval ook een stukje verder dan alleen het verhogen en beoordelen samen met u of uw hypotheek nog wel de juiste is voor U.
Bij Vhast zijn wij gespecialiseerd in het adviseren van de juiste hypotheek voor uw situatie. 

Advies woning hypotheek

Om tot een gedegen advies te komen, houden wij altijd rekening met zowel de fiscale regels als met de regels die de banken zelf hanteren voor het verstrekken van een hypotheek. Hierbij kunt u denken aan het bedrag dat u zou kunnen lenen, welke rente bij welke hypotheekvorm wordt berekend en welke voorwaarden de banken hanteren. Ook de snelheid waarmee u finaal akkoord van de bank wenst te krijgen, kan een factor zijn die meespeelt in de keuze van een bank. Wij geven in ons advies altijd gehoor aan uw wensen en houden hierbij rekening met de stappen die u verwacht te nemen in de toekomst.

Bemiddeling met de bank

Na ons advies over welke bank het best uw hypotheek kan verstrekken, volgt de bemiddeling met de betreffende bank. Wij nemen dit proces voor u uit handen, omdat dit proces niet bij iedere bank hetzelfde verloopt.

.