hypotheek voor ondernemers

Bent u een ondernemer en wilt u een hypotheek afsluiten? Dan bent u bij Vhast aan het juiste adres. Zo’n 80% van onze klanten is ondernemer en daarom kunnen wij met recht zeggen dat wij gespecialiseerd zijn in de hypotheek voor ondernemers.

Soorten ondernemers
Wij kunnen met onze opgedane kennis en ervaring alle soorten ondernemers aan een passende hypotheek helpen. Van de ZZP-er met een eenmanszaak tot de ondernemer met verschillende BV’s onder zich. Ook met de complexe aanvragers weten wij raad. Denk hierbij aan ondernemers die hun eenmanszaak hebben omgezet naar een BV. Of ondernemers die zijn gefuseerd met andere ondernemers.

Startende ondernemers
Wij hebben ook veel ervaring met de hypotheek van startende ondernemers. In de afgelopen jaren is het aantal banken dat bereid is startende ondernemers aan een hypotheek te helpen, gelukkig gestegen. Zo heeft de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) het in 2017 zelfs mogelijk gemaakt om als startende ondernemer een hypotheek onder de NHG-voorwaarden te krijgen. Bij Vhast hebben wij veel ervaring met de hypotheek voor startende ondernemers en weten wij precies hoe de verschillende banken de starters beoordelen. Het maakt niet uit of u een ‘kleine’ starter bent of een start-up met investeerder, wij weten raad met uw situatie.

Advies
Wij voorzien alle soorten ondernemers van gedegen advies om een hypotheek af te kunnen sluiten. Bent u een ondernemer? Dan adviseren wij u waar u op moet letten, voordat u stappen onderneemt in de onderneming of privésituatie. Indien gewenst, voeren wij deze stappen voor u uit en helpen wij u aan een hypotheek.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.