Eigenwoning hypotheek

Als u van plan bent een woning te kopen, is de kans groot dat u een hypotheek nodig heeft om deze te kunnen betalen. Bij Vhast zijn wij gespecialiseerd in het adviseren van de juiste hypotheek voor uw situatie. Hieronder leest u wat wij voor u kunnen betekenen.

Advies woning hypotheek

Om tot een gedegen advies te komen, houden wij altijd rekening met zowel de fiscale regels als met de regels die de banken zelf hanteren voor het verstrekken van een hypotheek. Hierbij kunt u denken aan het bedrag dat u zou kunnen lenen, welke rente bij welke hypotheekvorm wordt berekend en welke voorwaarden de banken hanteren. Ook de snelheid waarmee u finaal akkoord van de bank wenst te krijgen, kan een factor zijn die meespeelt in de keuze van een bank. Wij geven in ons advies altijd gehoor aan uw wensen en houden hierbij rekening met de stappen die u verwacht te nemen in de toekomst.

Bemiddeling met de bank

Na ons advies over welke bank het best uw hypotheek kan verstrekken, volgt de bemiddeling met de betreffende bank. Wij nemen dit proces voor u uit handen, omdat dit proces niet bij iedere bank hetzelfde verloopt.

Passeren

Op het moment dat alles goed geregeld is met de bank, zorgen wij er ook voor dat de notaris de juiste gegevens ontvangt. Op deze manier kunt u op de met de verkopers afgesproken datum passeren en bent u de trotse eigenaar van een prachtige, nieuwe woning.

Lopende hypotheek

Wij adviseren niet alleen over nieuwe hypotheken, maar ook over lopende hypotheken. Bent u al in het bezit van een woning, maar wilt u de hypotheek verhogen in verband met een verbouwing? Of wilt u een lagere rente als gevolg van aflossingen en/of waardestijging? Of gaat u scheiden en wilt u de hypotheek graag overnemen? U kunt het zo gek niet bedenken, of wij hebben er kennis over en ervaring mee. Daarnaast werken wij met alle grote banken en verzekeraars samen en ook met bijna alle kleinere partijen die zich op de hypotheekmarkt begeven.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

×