Beleggingspand hypotheek

 

Bij Vhast hebben wij ons sinds de oprichting in 2008 altijd al intensief beziggehouden met het adviseren van en bemiddelen bij het financieren van het beleggingspand. Zelfs tijdens de crisis, toen bijna alle banken gestopt zijn met deze financieringsvorm, hebben wij altijd een vinger aan de pols gehouden.

Contacten
Als één van de eersten in het land hadden wij contact met DCFM voor de projectfinanciering en met NIBC en Domivest door de financiering van verhuurde woningen. Voor het financieren van beleggingspanden hebben we veel contact met de Rabobank, ING, ABN AMRO, Handelsbanken, Nationale Nederlanden en RNHB.

Specialisatie
Wij zijn gespecialiseerd in de kleine vastgoedbelegger van starter tot belegger met twintig panden. Met onze kennis en expertise van de eigenwoningfinanciering, kunnen wij deze beleggers zeer goed adviseren en de hypotheekaanvraag bij de juiste bank onderbrengen. Wij weten precies wat haalbaar is bij de verschillende banken en kennen de voorwaarden van iedere bank. Op deze manier kunt u de juiste bankkeuze maken voor de financiering nu en in de toekomst.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.