verhuurhypotheek

 

Bij Vhast kunnen we je helpen als je graag wilt investeren in vastgoed. Of het nu gaat om het kopen van een enkele woningen of een bedrijfspand, om deze te verhuren en zo een stabiel inkomen te genereren, of het herfinancieren van een reeds verhuurd of te verhuren woning.

Wij weten wat er nodig is en bij een financiering allemaal komt kijken. Zodat jij je droom te realiseren.

De adviseurs van Vhast leggen uit dat er verschillende financieringsopties zijn voor vastgoedinvesteringen, waaronder een hypotheek voor verhuurde woningen. Of een hypotheek die is speciaal ontworpen voor de professionele investeerders die woningen willen kopen om deze te verhuren. Hiervoor zijn er vaak meer mogelijkheden dan je denkt.

Wij vergelijke de verschillende voorwaarden en rentetarieven van deze hypotheekverstrekkers. Zodat we de juiste verhuurhypotheek voor je verzorgen, rekening houdende met je toekomst plannen. Of het nu extra investeren is of juist het houden bij één of enkele verhuurde woningen.

Het  grote voordeel om de verhuur hypotheek via Vhast aan te vragen is dat we met verschillende banken werken. Banken die onder de AFM regels een hypotheek kunnen verstrekken met gunstige rente en voorwaarden, banken die zeer geschikt zijn voor verhuurhypotheken, waarbij de huurder een familielid is, maar ook banken die je behandelen als professionele belegger en waarbij de nadruk niet ligt op jouw inkomen, maar op het onderpand en of de huurinkomsten voldoende zijn om de hypotheeklast te betalen.

Neem vrijblijvend contact op en leg ons je vraag of casus voor en we weten snel of we je kunnen helpen of niet.